Hoofdsponsoren

 

Topsponsoren

Welkom op de site van de Zeskamp Moesel. Het jaarlijks terugkerende evenement op Eerste Pinksterdag op de voetbalvelden van de voetbalclub MMC te Weert. Op 9 juni 2019 is alweer de 35e Zeskamp gehouden. Wederom een succesvolle Zeskamp. Geweldig weer, een fantastische sfeer, 21 leuke teams en een enthousiast publiek. 

Het coachspel werd wederom overdag gehouden met daarnaast nog 7 spellen. Na een spannende strijd is het team 'Patatas Bravas' de winnaar geworden! Gefeliciteerd!

Wij danken de teams, de sponsoren, de toeschouwers en natuurlijk de vele vrijwilligers die deze Zeskamp weer mogelijk hebben gemaakt.


Loterij
Ook is er dit jaar weer een loterij gehouden. De hoofdprijs, een aifryer en een aantal andere prijzen zijn reeds opgehaald.
De volgende twee prijzen zijn nog af te halen: 
Een barbecue is gevallen op lotnummer geel 370
Oortjes zijn gevallen op lotnummer blauw 85

Degene die een van deze lotnummers in zijn of haar bezit heeft kan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met vermelding van je telefoonnummer, dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen.


Tot volgend jaar!

De Zeskampcommissie.

Share
 
Winnaar Zeskamp 2019

Patatas Bravas